Rijscholen

Om de keuze makkelijker voor je te maken hebben wij de beste rijscholen voor je op een rijtje gezet! Zo kun je sneller kiezen welke rijschool bij jouw past!
driving coach

Driving Coach

Driving Coach is een rijschool waar kwaliteit en persoonlijke coaching voorop staat. Driving Coach verzorgt rijlessen in de omgeving van Hoensbroek. Deze rijschool hanteert een moderne lesmethode waarbij de rijinstructeur als een coach leerlingen leert rijden. Hierdoor krijgt de leerling meer verantwoordelijkheid en vertrouwen tijdens de rijlessen. Naast scherpe tarieven heeft Driving Coach een hoog slagingspercentage en flexibele lestijden.

Hoensbroek
0458501535
euro transport college

Euro Transport College

Euro Transport College biedt al jarenlang meerdere rijopleidingen aan. Bij deze rijschool kun je o.a. terecht voor het behalen van het vrachtauto rijbewijs, aanhanger rijbewijs en aanhanger vrachtauto rijbewijs. Daarnaast is het mogelijk om ook mogelijk om code 95 of andere nascholingen te volgen. Euro Transport College hoort, net zoals Driving School Maastricht, bij Cordewener.

Maastricht
0850653125
driving school maastricht

Driving School Maastricht

Driving school Maastricht is een Engelstalige rijschool in Zuid-Limburg en hoort, net zoals Euro Transport College, bij Cordewener. De rijinstructeurs van Driving school Maastricht hebben veel ervaring met Internationale studenten en weten dan ook goed rijles te geven in het Engels. Naast het krijgen van rijlessen, is het ook mogelijk om bij Driving school Maastricht een theorie cursus te volgen.

Maastricht
310850653125
Cordewener

Cordewener

Cordewener biedt al meer dan 50 jaar in Zuid- Limburg rijopleidingen aan. Door het grote aanbod aan rijopleidingen kan iedereen bij Cordewener terecht. Van handgeschakelde rijlessen in een auto tot het behalen van het taxirijbewijs of aanhangerrijbewijs, bij Cordewener kan het allemaal. Bij Cordewener wordt er op een prettige manier lesgegeven. Ook wordt er veel waarde gehecht aan persoonlijke begeleiding. En dat allemaal voor een gunstige prijs. Voor Engelstalige rijlessen moet je bij Driving School Maastricht zijn!

Maastricht
850653124
rijschool kwaliteit

Autorijschool Kwaliteit

Autorijschool Kwaliteit is een rijschool dat staat voor kwaliteit. Deze rijschool verzorgt al meer dan 15 jaar rijlessen in en rondom Eindhoven. Door de scherpe tarieven die er worden gehanteerd, zal je nooit te veel betalen voor het behalen van het rijbewijs. Daarnaast zijn de rijlessen bij Autorijschool Kwaliteit leerzaam, persoonlijk en gezellig. Wil je in een korte tijd je rijbewijs halen? Ook dat is mogelijk bij Autorijschool Kwaliteit.

Eindhoven
0403035153
Bij de beste rijscholen Nederland ben je op de juiste plek om de beste rijschool te vinden! Informatie en rijscholen voor je op een rij gezet! Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken en weet je zeker dat je de beste rijschool kiest!
© De Beste Rijscholen Nederland 2024