Home > Ben jij op zoek naar een slotenmaker? Gebruik dan deze twee tips

Ben jij op zoek naar een slotenmaker? Gebruik dan deze twee tips

Algemeen, Veiligheid
|
16 april 2022
de slotenlijn

Woon jij in Nijmegen, heb jij problemen met je slot en wil jij een slotenmaker bellen? Bijvoorbeeld omdat je je slot niet meer open krijgt. Of je wil je de slotenmaker Nijmegen bellen omdat je jezelf hebt buitengesloten? Wat de reden ook is dat je de slotenlijn wilt bellen, in dit artikel helpen we je op weg met drie tips.

Tip 1. Check reviews voordat je belt

Voordat je de slotenmaker belt, is het altijd goed om reviews van de slotenmaker te checken. Er zijn natuurlijk heel begrijpelijke redenen waarom je zonder reviews te checken de slotenlijn zou bellen. Zo ben je misschien zo gestresst of in paniek dat je hier niet aan denkt. Of je hebt veel biertjes achter de kiezen als je je beseft dat je je sleutels niet bij je hebt en je huis niet meer inkomt. In een dronken toestand is het natuurlijk heel begrijpelijk als je de slotenmaker belt zonder de reviews te checken.

Toch kun je letterlijk en figuurlijk de rekening betalen voor dit soort gedrag. Sommige slotenmakers vragen namelijk exorbitant hoge prijzen. Als je hun slotenlijn belt zonder te checken wat hun tarieven zijn, staan zij dus in hun recht om het veelvoud te vragen als de concurrent. De tarieven stonden ten slotte op de website.

Tip 2. Kijk of je het zelf kunt doen

Vaak heb je de slotenmaker helemaal niet nodig. Zeker als je een beetje handig bent, kun je best veel zelf doen. Zo kun je voorkomen dat je de slotenlijn dient te bellen en daarmee voorkom je een hoop kosten.

LEES OOK  Hoe oud moet je zijn om je rijbewijs te halen?

Als je slot bijvoorbeeld nog maar moeilijk open gaat, maar je wel de deur nog open krijgt, kun je de cylinder – het binnenste deel van het slot – zelf vervangen. Dat is een redelijk makkelijke ingreep.

Als je jezelf hebt buitengesloten, kun je voordat je de slotenlijn belt ook een frisdankfles openknippen en kijken of je hiermee de deur open krijgt. Let wel op: dit kan alleen als de deur niet op slot gedraaid is. Als de deur wel op slot is gedraaid, zul je wat geavanceerde technieken tentoon moeten spreiden. Als je niet extreem handig bent, zal dit waarschijnlijk betekenen dat je als nog de slotenmaker dient te bellen. Maar dan heb je in elk geval geprobeerd onnodige kosten te voorkomen.

de slotenlijn

Gerelateerde blogs

Bij de beste rijscholen Nederland ben je op de juiste plek om de beste rijschool te vinden! Informatie en rijscholen voor je op een rij gezet! Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken en weet je zeker dat je de beste rijschool kiest!
© De Beste Rijscholen Nederland 2024