Home > Net geslaagd? Dit moet je doen!

Net geslaagd? Dit moet je doen!

Algemeen
|
6 november 2023
BENTLEY EXP 10 SPEED 6

Ben jij net geslaagd voor jouw rijexamen? Dan lees snel verder! Wij hebben op deze pagina namelijk een bucketlist samengesteld uit vette activiteiten voor wanneer je recent geslaagd bent voor je rijbewijs. Na het autorijexamen is het heerlijk om die verlossende, positieve woorden te horen. Je bent geslaagd! Je kunt nu natuurlijk direct in de Bentley exp 10 speed 6 van je ouders stappen en er mee gaan crossen. Echter geven ouders niet altijd toestemming voor zo een avontuurtje met hun Bentley exp 10 speed 6 wanneer je zojuist geslaagd bent. Je hebt immers nog weinig rijervaring.

Maar in welke coole bakken zou je dan wel kunnen rijden?

Een full drive experience op het circuit in Zandvoort is een leuke activiteit voor beginnende bestuurder. Dit dagje uit kost natuurlijk wel wat, maar je mag voor die kostprijs wel een hele dag lang in alle auto’s rijden waarvan je voorlopig alleen nog maar van zult dromen. Bovendien ben je tijdens het rijden in deze auto’s voor de kostprijs verzekerd. De drive experience in Zandvoort is voor beginnende bestuurders enorm leuk om mee te maken en daarom ook zeker aan te raden!

Meteen een nieuwe auto kopen als je bent geslaagd?

Absoluut niet! Meteen een nieuwe auto kopen als je geslaagd bent is absoluut af te raden. Lees hieronder waarom dit geen goed idee is!

  • Een nieuwe auto kopen is hartstikke duur en de auto verliest meteen een deel van zijn waarde zodra je de showroom er mee uit rijd. Je krijgt er dus nooit meer voor terug dan wat je hebt betaald. Je draait er zelfs enorm verlies op.
  • Een ongelukje zit in een klein hoekje. Je bent net pas geslaagd en hebt dus weinig rijervaring. Een nieuwe auto kopen is absoluut af te raden als beginnend bestuurder zijnde omdat de meeste nieuwe bestuurders het vaakst van alle bestuurders betrokken zijn bij ongelukken. In elk geval is een deukje of krasje zo gemaakt en daarom moet je als beginnende bestuurder niet een nieuwe auto willen kopen.
  • Je rijdt een stuk zelfverzekerder en veiliger in een auto die niet nieuw is. Een auto die al wat jaren meegaat, is vaak al goed ingereden, heeft de meest voorkomende reparaties al gehad en geeft je een zekerder gevoel om mee te rijden dan een totaal nieuwe auto.
LEES OOK  Hoe duur is een motorrijbewijs?

Onze advies is dan ook om eerst een aantal jaar ervaring op te doet als je net geslaagd bent en om de weg op te gaan in een iets minder nieuwe auto.

BENTLEY EXP 10 SPEED 6

Vond je dit artikel interessant? Dan is ons artikel of je een auto mag huren als beginnend bestuurder ook wel interessant!

Gerelateerde blogs

Bij de beste rijscholen Nederland ben je op de juiste plek om de beste rijschool te vinden! Informatie en rijscholen voor je op een rij gezet! Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken en weet je zeker dat je de beste rijschool kiest!
© De Beste Rijscholen Nederland 2024